Weboldal készítés árak

+36706041970

Nálunk nincs havi díj és rejtett költségek! A weboldalak és webáruházak ára egyszeri díj!

Minőség olcsón, 1 év garanciával!

Rapid weboldal készítés árak!

Üzleti honlap, akár 60.000 forinttól? Létezik!

Válasszon egy dizájnt, írja meg tartalmait, szövegeit,

hívjon minket és 2-3 munkanap alatt elkészítjük weboldalát!

A kiválasztott sablon árát nem tartalmazza az ajánlat!

+36706041970

Tartalomírás és szövegírás áraink.

 Tekintse meg az aktuális honlapkészítés árak listáját:Weboldal készítés árak

Jelenlegi akcióink keretein belül minden csomagunkhoz 1 hónap keresőoptimalizálás jár ajándékba.

Starter weboldal készítés árak csomag

Starter weboldal készítés árak csomag

89.000 Ft

Medium weboldal készítés árak csomag

Medium weboldal készítés árak csomag

119.000 Ft

Business weboldal készítés árak csomag

Business weboldal készítés árak csomag

129.000 Ft, 149.000 Ft helyett

Weboldal készítés árak

Csomagokon kívüli honlapkészítés, olcsón minőséget:

Bemutatkozó weboldal.

Weboldal készítés árak: 60.000 Ft-tól, amely a következő szolgáltatásokat és funkciókat tartalmazza:

 • Egy-két óra személyes vagy online konzultáció, az oldal személyre szabása, lehetőségek átbaszélése.
 • Honlap készítés maximum 3 menüponttal, a weboldal feltöltése, indtása.
 • Kapcsolat űrlap: e-mail küldő/regisztrációs lehetőség a honlap egyik oldaláról az adott e-mail címre.
 • Képgaléria: egyszerű feltöltési lehetőség, otthonából is könnyedén frissítheti a weboldal galériáját (pl.:referenciák)
 • Alap szintű keresőoptimalizálás beállítása.
 • Adminisztrációs felület: a frontend (látható) felületen alap esetben az adminisztrátori felületen történő szerkesztéssel lehet változtatni.
 • Betanítás: egy rövid leírással segítjük az adminisztrációs felületen való eligazodását (képekkel illusztrálva).
 • Egyéni jelenetkészítés a honlap látogatóiról (Google Analytics)

A webolal készítés árak nem tartalmazzák:

 • Az oldallal kapcsolatosan később felmerülő frissítési igények teljesítését. (Eseti karbantartás – 3000 Ft/óra)
 • Az oldal funkcionális bővítését. (Weboldal, Webáruház fejlesztés – 5000 Ft/óra)
 • Specifikus keresőoptimalizálás Bővebben…

Egy honlap árának megbecsülése nem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az ügyfelek, akik velünk szeretnének honlapot készíttetni, hogy “Mennyibe is kerül egy honlap?”. Ez a kérdéskör tényleg nem csak a “fekete-fehér” válasz lehetőségeket meríti ki. A weboldal készítés sokkal komplexebb.

Már ebben az iparágban tevékenykedünk több mint 10 éve, cégünk épített és közreműködött több mint 500 honlap elkészítésében az elmúlt időszakban, de a mai napig, még mindig nem tudunk választ adni a fenti kérdésre.

Miért nem egyszerű weboldal készítésre árajánlatot adni?

1. Weboldal tervezésre és fejlesztésre úgy kell tekinteni, mint egy szolgáltatásra , nem úgy mint egy termékre. Nehéz értelmezni a gondolatot, hogy a weboldalak nem árucikkek. Az általunk készített weboldalakat, gyakran több ember, a jelenlegi piac kivállóságai készíti, rakja össze. Szolgáltatás szerű megítélését segít jobban megérteni, hogy miért nem lehetséges mindig az egyszeri díj, hiszen ha folyamatosan frissítünk, építünk egy honlapot, további időt és energiát áldozunk rá.

2. Weboldalaink készítésénél tényszerű a komplex, magas szintű tervezés. Részlet szerves része a web fejlesztésnek az intuitív architektúra – és ez nagyban befolyásolja az árakat. Például vannak olyan lehetőségek a honlapokon amit kifejezetten kedvelnek a felhasználók, és mi jól tudjuk mik ezek. A jó honlap kommunikál! Mi életre tudunk kelteni minden weboldalt.
Sajnos a website építés összetettségéből adódóan rengeteg kérdés van amire lehet válaszolni, és még több kérdés van amire nem tudunk.

Nézzünk pár gyakori példát:

Mi a mérethatár képenként amit feltölthetek? Milyen fájlformátum támogat a rendszerük? Szüksége van arra, hogy megvágjuk a képet? Hány menüpontot lehet kérni? Stb…

Minden az Ön igényeitől függ! Ezekre a kérdésekre csak akkor tudunk válaszolni ha vázolta elképzeléseit.

3. Az általánosság (weboldal készítés árak) túlságosan messze áll a szubjektivitástól. A honlapok szerkesztését el lehet érni több száz különböző módon. Nem hisz nekünk? Küldjön ki egy árajánlatot, több vállalkozásnak, és garantálom akkor választ kap. Sőt annyi választ fog kapni, hogy össze is zavarodik majd. Nem mindegy több féle szempontból sem milyen rendszer fut egy adott honlap alatt, milyen az oldal felépítése,vagy a honlap ára mit tartalmaz.  Fárasztó az ügyfeleknek elmesélni újra és újra, hogy a kapott árajánlatok, kezdve a 30.000 forintostól és az 1.700.000 forintosig ugyanazoknak a követelményeknek felelnek meg. Hogy lehet ez lehetséges? Minden cég más. A mi weboldal készítés áraink nem azért alacsonyak mert szolgáltatásaink gyengébbek az átlagnál. Mi valóban segíteni szeretnénk ügyfeleinknek, és pénzt keresni nekik, nem pedig lehúzni róluk az “utolsó bőrt” is.

4. A siker definiálása egyénenként változhat. A webfejlesztés üzletág tele van lehetőségekkel és senki sem jó vagy rossz. Például több tervező, egy honlapot képes úgy kezelni, mint egy műalkotást, míg a fejlesztő hiszi, a legjobb, ha az oldal azért jött létre, hogy a legjobb és legújabb modulokkal a semmiből felépítsen egy produktumot. A marketinges büszke az weboldalra, hogy egyszerű, közvetlen, és SEO optimalizált. Míg máshol az elvárás lehet egy művész kreálmány, ahol a portfólió jellegnek kell érvényesülni. Az igazi siker akkor jön el, ha az üzleti célok a honlap felépítéséből kifolyólag valóra válnak.

5. Több módszer alapján alakíthajuk ki az ár költségvetését a honlap elkészítésére. Lehet óránkénti díjazás, vagy fix, előre megbeszélt honlap ár. Esetenként javasoljuk az óránkénti díjazást (általában csak meglévő weboldal fejlesztésénél), de általában ügyfeleinknek az előre megbeszélt fix árat javasoljuk.

Összefoglalva: ” Mennyibe kerül egy honlap? “

Az Ön Szubjektív elképzeléseitől és igényeitől függ majdnem minden.

 

 

Weblap készítés árak nálunk, és másoknál.

Weboldal készítést meghatározó tényezők:

A legfontosabb tanácsok:

Óvakodjunk a kóklerektől és a svindlerektől! Lehet olcsó egy weboldal, de akkor azért annyi amennyi, mert funkcióiban kevésbe sokrétű, valójában csak egy alap információs oldal.

Ne fizessünk előre! (kivéve, ha leinformálható, ismert vállalatról van szó)

Legtöbb esetben az ár nem mérvadó. Vannak ügyes olcsó programozók, és gyenge ámbár drága szolgáltatók is!

“Mennyibe fog kerülni a weboldal készítés?”

Ez volt az első kérdés, amit egy lehetséges ügyfél tett fel nekem.

„Mennyibe fog kerülni a weboldal készítés?”

És ez volt az utolsó kérdés, amit egy lehetséges ügyfél kérdezett tőlem.

Én is megkérdezném. És fogadok, hogy Ön is fel szokta tenni ezt a kérdést.

Ez egy teljes mértékben helyénvaló kérdés; azonban kénytelen pénzt befektetni a vállalkozásába és természetesen nem ugorhat bele vakon egy elképzelésbe. De annak a kérdésnek a feltevése, hogy mennyibe kerül egy weboldal elkészítése, egy kicsit olyan, mintha felhívná az építészét és azt mondaná, hogy „Azt szeretném, ha építene nekem egy házat. Mennyibe fog kerülni?”. Egy ideig összehúzott szemöldökkel nézne, majd feltenne Önnek kismillió kérdést arról, hogy hány szobát, milyen típusú padlóburkolatot szeretne, hogy megvásárolta-e már a telket vagy nem… olyan kérdéseket, amelyek közül mind szükséges és fontos információkat tartalmaz a leendő honlap elkészítéséhez.

Hogy tovább rontsak a helyzeten, hatalmas különbségek lehetnek a különböző fejlesztők által adott árajánlatok között. Hogy lehet, hogy az egyik 20.000 Ft-ot kér, míg a másik 500.000 Ft-ot? Lehetséges, hogy az egyikük ostoba, vagy a másik az átverés művésze? Hogyan lehet jó döntést hozni egy ilyen helyzetben?

Weboldal készítés árak valójában

Mennyibe kellene kerülnie egy honlapnak?

Megkímélem attól a fáradságtól, hogy végigolvassa az egész írást, amennyiben azért van itt, hogy megtalálja „a választ” erre a kérdésre: nincs egyértelmű válasz. Nincs erre a kérdésre EGYETLEN válasz ugyanabból az okból kifolyólag, hogy nincs EGYETLEN olyan honlap se, amelyik ugyanúgy néz ki, ugyanúgy működik, és ugyanúgy lenne kialakítva, mint az összes többi honlap.

Viszont!

Van néhány tényszerű és lényeges dolog, amiket figyelembe kell venni, valamint még néhány tudnivaló arról, hogy hogyan is működik az árképzés. Olvasson tovább annak érdekében, hogy megkapja a szükséges információkat, így legközelebb, amikor újra felteszi ezt a kérdést, már fel lesz vértezve a szükséges tudással.

Mi határozza meg egy honlap elkészítésének költségét?

Egy „csináld magad” világban a legtöbb önjelölt fejlesztő egyszerűen nem érti, hogy milyen munka áll egy honlap elkészítése mögött. Rengeteg olyan eszköz létezik, amelyek segítségével a „fogd és dobd” módszer alapján néhány óra alatt összecsaphatunk egy weblapot.

Én nem ilyen honlapról beszélek.

Hanem arról a honlapról, amely visszatükrözi a vállalkozását, a céljait, a márkáját. Olyan weblapra gondolok, ami értéket képvisel, valamint fontos eszközként funkcionál a marketinges fegyvertárában. Olyanra, amely él a keresőoptimalizálás nyújtotta előnyökkel. Amely képes jól működni a böngészőkben és az operációs rendszerekben is, és amire nem ragasztja rá egy másik cég a logóját, mert csak 15.000 Ft-ba került a honlap elkészítése, mivel emiatt sajnos elesik attól, hogy valamilyen más márkát tudjon hirdetni az oldalán.

Tehát azt feltételezzük, hogy nem egy „fogd és dobd”, „tedd rá a logódat” típusú honlapról beszélünk. Ezután engedjék meg, hogy arról beszéljek röviden, mit is jelent pontosan egy honlap életre hívása.

Weboldal készítés árak és a tartalom (A weboldal készítés és a keresőoptimalizálás legfőbb esszenciája). Akár Ön fogalmaz meg pár bekezdést, akár felkér valakit erre, mindkét esetben elengedhetetlen, hogy a szöveg saját kútfőből származzon (ne egy másik oldalról legyen lemásolva), ezen kívül jól tagolt, bizonyos kulcsszavakra egy szakember (és nem egy gép) által optimalizált, a helyesírás szempontjából hibátlan és korrigált legyen.

Weboldal készítés árak és a képi tartalom. Akár saját, akár egy képügynökségtől vásárolt képről van szó, valakinek azt meg kell találnia, majd el kell rendeznie, retusálnia kell, ezen kívül a megfelelő méretűre kell szerkeszteni és azután feltenni a világhálóra.

Weboldal készítés árak viszonya a Dizájn-hoz. Létezik olyan vásárlóközönség, aki a csúcsminőséget várja el, de olyan is, akinek a letisztult tervezés is megfelel, de valakinek mindenképpen ki kell választania a színeket, a betűtípusokat, meg kell terveznie a grafikát és ki kell találnia, hogy mindez illeni fog-e a vállalkozásához.

Weboldal készítés árak: szerkezet. Valakinek ki kell gondolnia az oldalak szerkezetét, a lapok közötti mozgást és a használhatóságot, valamint a legjobb módját annak, hogy a felhasználók eljussanak innen oda.

Weboldal készítés árak: A felrendezés. Fejléc, lábléc, oldalsáv, képaláírások, idézetek, opt-in ablakok (olyan ablak, amely felajánlja egy felhasználónak a felvételét általában e-mail listákra, valamint automatikus válaszadók esetén), közösségi média ikonjai. Az előbbiekben felsoroltak nem maguktól, egy varázsütésre kerülnek a honlapra, és nem is lehet azokat csak úgy, találomra szétdobálni az oldalon.

A weboldal kerespőoptimalizálása. A kulcsszavakon túl még figyelembe kell venni a kód minőségét, a weboldal gyorsaságát, a meta-adatokat.

Weboldal készítés árak és a funkcionalitás kapcsolata. Az opt-in ablakok nem tervezik meg magukat, de a kapcsolatfelvételi űrlapok, a kosár vagy más sajátosságok sem készülnek el maguktól. Olyan alapvető kérdések merülhetnek fel, mint a „mi történik, ha…” vagy a „és azután mi lesz?”.

Kompatibilitás a weboldal készítés árak-ban. Valakinek biztosítania kell a honlap működését a fél tucat közismert böngészőn és kétszer annyi változatán, valamint több operációs rendszeren és platformon, a mobiltelefonokat már nem is említve.

A weboldal indítása. Valakinek telepítenie is kell a weboldalát egy tárhely szolgáltatónál, be kell állítani a DNS-t (Domain Name System – tartománynév kezelő rendszer), beüzemelnie egy elemző szolgáltatást, webmestereszközöket és oldaltérképeket szép rendben, valamint megbizonyosodnia arról, hogy minden rendben működik élesben, beleértve az opt-in-eket és a kapcsolatfelvételi űrlapokat.

Ha ez úgy hangzik, mint egy „… tehát ezért kell sokat fizetni egy weboldalért!” magyarázkodás, nem az. Egy oldal létrehozásával kapcsolatban ezek tények. Sok elvégzendő és megfontolandó feladat van. Ezek közül csak néhányat soroltam fel, és ezek mind befolyásolják a fizetendő végösszeget.

Olyan tényezők, amelyek hatással lehetnek egy weblap költségére, és amelyeknek semmi közük a weboldalhoz:

Miközben néhány tényező azonos (ugyanolyan lap, ugyanolyan kívánalmak, ugyanannyi befektetett munkaóra), más projekteken kívül eső tényezők beékelődhetnek a költségbe.

Földrajzi tényező – Weboldal készítés árak. Ha Budapesten keres fel egy céget, hogy egy honlap elkészítésére adjanak árajánlatot, nagy valószínűséggel magasabb összeget fognak mondani, mint egy vidéki városban lévő cég. Vajon rá akarják szedni? Valószínűleg nem.

A megélhetési költségek jóval magasabbak Budapesten. Tehát az üzletvitel költségei is magasabbak. Egy, a Rózsadombon helyiséget bérlő cég kénytelen magasabb költséget felszámítani, mint egy olyan vállalkozás, ami gyakorlatilag néhány otthoni irodát működtet.

Időnként nem a költség alapján kell a döntésünket meghozni, hanem inkább az érték alapján – melyik céggel dolgozna együtt szívesebben? Melyik cégnek van több tapasztalata, jobb portfóliója, megbízhatóbb munkatársai? A magasabb költség miatt nem szabad kizárni egy céget, amennyiben Ön bízik abban, hogy ők tökéletesen meg tudják csinálni a munkát.

Programozói tapasztalat a weboldal készítés árak-ban. Egy kevesebb tapasztalattal rendelkező személy valószínűleg kevesebbet kér, mert nem rendelkezik egy tapasztalt szakember teljes értékű szakismeretével. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elégtelenül fogja elvégezni a rábízott munkát, de igenis kockázatos rábízni ezt a feladatot olyan szabadúszókra, akik „mellékesként” készítenek weboldalakat, akik a „tanuld meg a honlaptervezés csínját-bínját 21 nap alatt” típusú tanfolyamon tanultak mindent, és akik éppen most indultak el ebben az iparágban.

Ha a költség egy fontos tényező, akkor lehet, hogy megéri a kockázatot. Csak mindig tartsa nyitva a szemét, és ne várjon el olyan alaposságot, amit egy sokkal tapasztaltabb szakember esetén várna el.

A tapasztalt fejlesztők többet kérhetnek, mert ők a szakértelmüket adják hozzá egy projekthez. Egy tapasztalt fejlesztő feleannyi idő alatt is meg tudja csinálni az oldalát kétszerannyi díjért, de ne felejtse el, hogy az elkészült munka értéke a fontos, nem a költsége. Így egy teljesen más élményt és eredményt várhat el.

Weboldal készítés árak multikotól – Nagyság. Természetesen a megbízni kívánt cég nagyságára gondolok. Ha összehasonlítja egyetlen fejlesztő és egy cég költségeit, nagy valószínűséggel a cég díja magasabb lesz. De miért? Ennek több köze van a szakértelemhez, mint az önköltséghez.

A weboldal kialakításához nagy jártasság és szakismeret szükséges. Többek között Photoshop (egy képszerkesztő és fényképfeldolgozó szoftver) és tervezési ismeretek is elengedhetetlenek, ezen kívül CSS (Cascading Style Sheets – egymásba ágyazható stíluslapok, a CSS segítségével átállíthatóak a lapok színe, betűtípusai, elrendezése, és más megjelenéshez kapcsolódó elemei) és HTML (Hyper Text Markup Language – szabványos hiperszöveg leíró nyelv, a weboldalak készítéséhez kifejlesztett leíró nyelv) ismeretek, valamint SEO (Search Engine Optimization – keresőoptimalizálás) tapasztalat, és értenie kell a szövegíráshoz is. Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból a programozási ismeretek. És nem valószínű, hogy egyetlen ember rendelkezik az összes itt felsorolt tudással. Tehát amikor egyetlen fejlesztővel dolgozik együtt, természetes, hogy ezen szakember szakismereti tudástára korlátozott.

De amikor egy céget bíz meg ezzel a feladattal, egy egész csapat szakember állhat a rendelkezésére, többek között projektmenedzserek, szövegírók és a tesztelést végző szakemberek, valamint CSS szakértők és programozók. Ebben az esetben a részek összessége nagyobbat tesz ki, mint egy egész. Érdemes alaposan átgondolni a projekt szükségleteit, mielőtt belevállalna egy ilyen költséget.

Ön a weboldal készítés árának egyik meghatározó eleme 🙂 . Íme, egy kis árképzési titok a fejlesztők részéről: a bosszantó emberek magasabb összegű árlistát kapnak. Persze most ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez Önre vonatkozik, de ha mégis, akkor a fejlesztője valószínűleg most egy sötét szobában ülve tépi ki a haját, és eközben azon tűnődik, hogy még mennyi pénzre lesz szüksége, hogy a relaxációs terápia költségeit kifizethesse.

A fejlesztés részét képezi a projektmenedzsment, és ha bizonyos jelek arra mutatnak, hogy Ön is egy szőrszálhasogató, határozatlan megbízó, aki egyfolytában eltűnik hónapokra, akadályozza a munka befejezését, majd feltűnik sürgős kérésekkel és a kék árnyalatát minden egyes átnézés során módosítani szeretné – nos, meg fogja fizetni ennek az árát is.

Kapcsolatok és weboldal készítés árak. Ez a világ a kapcsolatokra épül, ezért valószínűleg meg tud beszélni egy alacsonyabb árat, ha jó kapcsolatot épít ki a fejlesztőjével, vagy Önnek ajánlotta ezt a fejlesztőt egy ismerőse, és az ismerőse beharangozza a fejlesztőnél, esetleg egyszerűen csak egy olyan fejlesztőt talál, aki szívesen dolgozik Önnel a honlapkészítés projekt alatt.

Ne felejtse el, hogy ez is egy szolgáltatási iparág. Akkor jó ha nincsenek rejtett költségek. A korábban általam említett tényezőktől függ a díj, plusz a „szokásos költségek” és körülbelül egy tucat egyéb apróság. Ezért ne féljen szóba hozni a díjakat, ha beszél a fejlesztőjével. Viszont ne feledje, hogy az alkudozásnak is van korlátja, például ha egy fejlesztő 150.000 Ft-ot ír az árajánlatában, valószínűleg nem fogja levinni az árat az Ön 50.000 Ft-os keretére. Ilyen esetben inkább át kellene gondolnia a céljait és a költségvetési keretét összességében.

 

Egyéb szolgáltatásaink – weboldal készítés árak:

 • Weboldal készítés oktatás: 5.000 ft/óra.
 • Bármilyen változtatás egy kész weboldalon: 5.000 Ft/óra.
 • Weboldal fejlesztés, új elem integrálása a weboldalba: 5.000 Ft/óra.
 • Egyedi tervezésű webdesign: 50.000 forinttól.
 • Banner és/vagy logókészítés: 5.000 forinttól.
 • Hírlevél rendszer: 10.000 forinttól.
 • Karbantartás, biztonsági mentés készítése: Egyedi árajánlat alapján.
 • Google Webmaster és Analitika szoftver aktiválása:  10.000 forint.

 

 

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése 2022-ben? Weboldal árak összehasonlítása

Ha egy weboldal létrehozását tervezi, valószínűleg van néhány kérdés a fejében. A legfontosabb kérdés természetesen az, hogy mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?
A weboldal létrehozásának van némi díja, de ez attól függ, hogy milyen típusú weboldalt szeretne létrehozni. Például egy blogot ingyen indíthatsz, de a professzionálisabb megjelenésű vagy teljesen professzionális oldalak esetében a díjszabás eltérő.
Röviden, egy weboldal létrehozása 60.000 Ft akár több százezer forintig terjedő összegbe is kerülhet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a honlapkészítés lehetőségeit és azok becsült költségeit.
Összeállítottunk egy alaposan megalapozott összehasonlító táblázatot is, amely választ ad arra, hogy mennyibe kerül egy weboldal elkészítése, valamint a weboldal készítéssel kapcsolatos egyéb fontos kérdésekre.


Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy mennyit kell költenie egy webhely létrehozására.

Mi befolyásolja a webhelyek árait?

Minden weboldalnak vannak egyéb kiadásai is a weboldal készítés költségein kívül. Néhányan az alapokkal is beérik, míg mások speciális és gyakran drága funkciókat igényelnek.
Ha a honlapkészítés és a tárhely árai túl magasnak tűnnek az igényeid kiszámítása után, annak két oka lehet: A webhelyének az átlagosnál több erőforrásra van szüksége, vagy túl sokat költ.
A hatékony költségvetéshez meg kell határoznia a weboldal igényeit. Ebben az útmutatóban ezeket hat kategóriára bontjuk:
A weboldal alapvető igényei. Ezek a weboldal építéséhez szükséges alapvető követelményeket foglalják magukban, mint például a domainnév, a weboldal tárhelycsomag és az SSL-tanúsítvány. A domainnév a webhely egyedi címe (pl. yoursite.com), a webtárhely-csomag pedig egy bérelhető szerverhely a webhely tárolására. Másrészt az SSL-tanúsítvány titkosítja a webhelyén lévő adatokat, és sokkal biztonságosabbá teszi azt.
Webhelytervezés. Weboldalának megjelenése jelentősen befolyásolhatja a látogatók felhasználói élményét. A webhelytervezés költségének kiszámításakor figyelembe kell vennie a témát, a sablont vagy a webdesignert. Minél összetettebb és egyedibb egy webdesign, annál magasabb lesz a weboldal költsége.
E-kereskedelmi funkcionalitás. Az üzleti tevékenységek támogatásához gyakran szükség van olyan funkciókra, mint a készletkezelés, a fizetési lehetőségek, a szállítási lehetőségek és a termékoldalak. Egy virtuális áruház weboldalának költségei általában magasabbak ezen összetett funkciók miatt. Az e-kereskedelmi útmutatóban részletes információkat talál.
Kiegészítések. Ezek extra funkciók hozzáadásával teszik működőképesebbé a webhelyet. A prémium bővítmények felár ellenében fejlett funkciókat kínálnak. Minél több funkcióra van szüksége, annál többet kell költenie a weboldal fejlesztésére.
Marketing és SEO. Ahhoz, hogy webhelye sikeres legyen, olyan stratégiákba kell befektetnie, amelyek növelik online jelenlétét. Időt, energiát és pénzt fordíthat a digitális marketing és keresőoptimalizálási (SEO) technikák elsajátítására és a megfelelő eszközök megvásárlására. Alternatív megoldásként felbérelhet professzionális marketingeseket és SEO-szakértőket. Ha a komplex omnichannel marketinget és a SEO-t részesíti előnyben, a honlapja többe fog kerülni.
Gondoskodás. Egy weboldal nem egyszeri projekt. Használhat ingyenes és fizetős eszközöket a webhely karbantartásának automatizálására, vagy felbérelhet egy szakértőt, aki elvégzi a munkát Ön helyett. Minél részletesebb a rutinja, annál több pénzt kell költenie.
Most már ismeri a honlapok árát befolyásoló tényezőket.
Mit kell figyelembe venni egy webhely létrehozásakor?

A webhely költségei számos tényezőtől függően változhatnak. Annak érdekében, hogy biztosan jó úton járjon, és ne költsön túl sokat, beszéljünk arról, hogy miket kell figyelembe vennie, mielőtt elindít egy weboldalt.


Mekkora az Ön költségvetése a webhely létrehozásának költségére?


A fejlesztők először a semmiből építenek egy webhelyet. Ez a lehetőség azonban meglehetősen nehéz azok számára, akik nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel.
Vannak azonban olyan szoftverek, mint például a tartalomkezelő rendszerek és a drag-and-drop weboldalépítő eszközök, amelyek megkönnyítik a weboldal létrehozását.
A költségek az egyes lehetőségek között eltérőek. Ha például a WordPress-t választja webépítőnek, akkor előfordulhat, hogy témákba, bővítményekbe és egyéb funkciókba kell beruháznia.
Az alábbiakban a WordPress és a Weebly (weboldalépítő) használatának becsült költségeit találja. A WordPress webhelyén prémium téma és néhány prémium bővítmény érhető el.
A WordPresshez hasonlóan a Weebly díja is tartalmaz prémium témát és bővítményeket.


Mennyibe kerül egy weboldal készítése a WordPress segítségével?


. Prémium téma: 40.000 Ft
. Prémium bővítmények : 50.000 Ft
. Összesen: 15.000 Ft

Olvassa el a cikkemet a 11 legjobb ingyenes WordPress témáról kezdőknek

Többféle lehetőség közül választhat a költségvetése és technikai képességei alapján. Nagyon fontos azonban, hogy előre meghatározza, milyen webhelyet szeretne nyitni, mert ennek későbbi megváltoztatása nagyban befolyásolhatja a forgalmat.
Ezeket a költségeket csökkentheti kedvezmények és kuponkódok felkutatásával.

Hogyan kezeljünk egy weboldalt?


A weboldal kezelésével kapcsolatban két lehetőség van: vagy csináld magad, vagy fizess, hogy valaki más csinálja meg helyetted. Mindkét lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai.
Bármilyen platformot is használ, a weboldalának vagy a bővítményeknek gyakori frissítésekre van szükségük. A tartalomkezelő rendszerek és a weboldalépítők gyakran lehetővé teszik, hogy néhány kattintással elvégezze a frissítéseket. Az egyedi webhelyek azonban kézi frissítéseket igényelnek.
Ha nem rendelkezik kódolási ismeretekkel, akkor valószínűleg egy fejlesztőre bízza ezt a feladatot. A fejlesztőnek fizetendő díja több tényezőtől függ. Ha ügynökség segítségét kéri, a díj magasabb lesz. Átlagosan az egyéni weboldalkarbantartási órák 15.000 Ft-tól kezdődnek.
Ha kész weboldalt használ, a weboldal létrehozásának költségei alacsonyabbak lesznek.


További jellemzők – weboldal létrehozása


A weboldalhoz szükséges funkciók megváltoztatják a költségeket. A szükséges kiegészítőket a szükséges funkciók megtervezésével keresheti.
Például blogként szeretné használni a weboldalát. A kezdéshez telepíthet bővítményeket a SEO-hoz, az analitikához, a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz és a webhely gyorsítótárazásához.
Képgaléria, parallax háttér és egyéb megjelenés testreszabása még nem feltétlenül szükséges. Hosszú távon azonban szükséged lehet rájuk.
Mindezek a tényezők további díjaként hozzáadódnak a költségeidhez. Ha ez a két ma említett lehetőség nem felel meg az Ön igényeinek, akkor fordulhat alternatív platformokhoz. Bár a WordPress és a Weebly alacsony költségű, böngészhet olyan platformok között, amelyek jobban megfelelnek az Ön képzettségi szintjének, költségvetésének, vagy amelyek az Ön által igényelt webhelysablonokat kínálják.


Tárhely, domainek, biztonság és a többi technikai szempont


Az első dolog, amit a webhely létrehozása előtt mérlegelnie kell, az a tárhelyszolgáltatás. A tárhelyszolgáltatásnak nem kell drágának lennie ahhoz, hogy nagyszerűen működjön.
Mindig olyan webtárhelyet kell találnia, amelynek jó az üzemideje. A tarhelypark.hu-nál  a nagyszerű tárhelyszolgáltatások mellett 99,9%-os rendelkezésre állási időt kínál.
Emellett nagyon kedvező árakat kínál. Már évi 8.000 és 15.000 Ft közötti áron is kaphat tárhelyet.
Ha nagyobb teljesítményre és ellenőrzésre van szüksége, akkor VPS tárhelyet kaphat, amelynek árai 20.000 Ft-tól kezdődnek évente.
A tárhelyszolgáltatások mellett egyéni domain nevet is kell választania. A különböző domaineknek különböző árai vannak. A domain név díjai általában 2.500 Ft és 3.500 Ft között mozognak. Vannak azonban olyan domain nevek is, amelyek ennél drágábbak (pl. .club domain).
Fontos egy jó, megjegyezhető domain név kiválasztása. Olyan eredeti és kreatív domain nevet kell választania, amely tükrözi, hogy mivel foglalkozik a vállalkozása.
Minden tartalomkezelő rendszer és weboldal-építő eszköz biztonságos. De szükségük van még egy biztonsági rétegre. Ezért SSL-tanúsítványt kell beszereznie. Az SSL-árak változóak, de a Bluehostnál ingyenesen kaphat SSL-tanúsítványt.


A webhelytípus fontossága


Ahogy korábban említettük, különböző típusú honlapkészítők léteznek. Az első a tartalomkezelő rendszer. Számos tartalomkezelő rendszer létezik, és a WordPress a legnépszerűbb közülük. A tartalomkezelő rendszerhez számos funkciót adhatsz hozzá bővítményekkel.Ezután következnek a honlapkészítő oldalak. Ez a fajta weboldalépítő beépített funkciókkal rendelkezik, amelyeket anélkül használhat, hogy le kellene töltenie. Könnyedén megtervezheti weboldalát drag-and-drop felületek segítségével.
E kettő mellett a semmiből is építhetsz honlapot magadnak. A lehetőségei tehát a következőkből állnak: weboldal építése a semmiből, tartalomkezelő rendszer vagy weboldalépítő segítségével.
Az alábbiakban bemutatjuk, hogy az árak hogyan változnak a három különböző kategóriában.


A költségvetés fontossága

Az, ahogyan a webhelyet kezeli, hatással lesz a költségekre. Ha egy webfejlesztő vagy webdesigner kezeli a webhelyet, időt takaríthat meg. Másrészt, ha maga kezeli a webhelyét, nem kell költenie semmit, de ez az idejét veszi el. A webhely létrehozásának költségei is attól függően változnak, hogy melyiket választja.
Az olyan tartalomkezelő rendszerek, mint a WordPress, ingyenesen használhatók, de további költségekkel járnak, mint például a bővítmények vagy a témák.
A honlapkészítőknek előfizetési díjat kell fizetnie. A legtöbbjük azonban ingyenes témákat és beépített funkciókat kínál.
Az egyéni weboldal költsége attól függ, hogy kiszervezi-e azt egy webfejlesztőnek. Ezen felül fizetnie kell a tárhelyszolgáltatásért, a domainnévért és az SSL-tanúsítványért.
Talán jobb, ha lassan halad
A weboldal készítése egy olyan szakasz, amelyet nem lehet mesterségesen felgyorsítani. Ráadásul a projektje meg is bukhat. Ezért nem bölcs dolog első körben több ezer dollárt költeni erőforrásokra.
Weboldal-építési lehetőségek

Egy weboldal létrehozásának három módja van. A weboldal létrehozásának költségei szintén a választott tervtől függően változnak. Az alábbiakban elmagyarázzuk Önnek az egyes lehetőségek előnyeit.

Weboldal-építők

Ez a legegyszerűbb lehetőség, különösen kezdők számára. A weboldalépítők lehetővé teszik, hogy kiválasszon egy tervezési sablont, és azt úgy szerkessze, ahogyan szeretné. Ami még jobb, hogy valós időben láthatja az elvégzett módosításokat.
Néhány weboldalépítő ingyenes csomagot kínál, de ha több funkciót szeretne, választhat fizetős csomagot. A díjak általában 29,4 TL és 288 TL között mozognak. Általában nincs szükséged tárhelyszolgáltatásra, mivel ezek saját tárhelyet biztosítanak.
A Bluehostnak van egy ingyenes weboldalépítője. Ez a funkció minden tárhelycsomaghoz elérhető. Vannak nagyszerű sablonok is a kezdéshez.
A weboldalépítők akkor jók Önnek, ha gyorsan, technikai ismeretek nélkül szeretne weboldalt készíteni.


WordPress alapú weboldal

A WordPress és más tartalomkezelő rendszerek nem feltétlenül olyan kezdőbarátok, mint a weboldalépítők. A tartalomkezelő rendszereket azonban tovább fejlesztheti további funkciókkal. A WordPress például több mint 50 000 bővítményt tartalmaz.
Ha tud kódolni, növelheti a WordPress rugalmasságát. Mivel a WordPress nyílt forráskódú, szerkesztheti témáit, bővítményeit és alapfájljait.
A WordPress használata ingyenes. Szüksége van azonban egy tárhelyszolgáltatásra és egy domain névre ahhoz, hogy weboldalát életre keltse.
Privát webhely létrehozása
Amint a címből is láthatja, a különleges webhely az, amelyet különleges megoldások segítségével hoz létre. Az előző két kategóriának megfelelően a privát weboldalak korlátlan lehetőségeket kínálnak a webfejlesztésben jártasak számára.
A műszaki ismeretekkel rendelkezők számára nem lesz nehéz egy különleges weboldal létrehozása. Ha azonban nem rendelkezik technikai ismeretekkel, akkor jobb, ha ezt a folyamatot szakértőre bízza, vagy más lehetőséget választ.
A weboldal tervezővel való megbízás költséges lehet. A ráfordított idő és pénz attól függően változik, hogy mit szeretne elérni. Ha ezt a módszert választja, akkor közel 10 000 TL-t kell költenie. Ha alacsony költséggel szeretne létrehozni egy weboldalt, akkor ez a lehetőség nem az Ön számára való.


https://vahidsediqi.com/how-much-does-it-cost-to-build-a-website-in-2022-website-prices-comparison/

 

Weboldal készítés árak