Logó tervezés

Grafikai szempontból megközelítve az online vagy kézzel fogható felületnél (magazin, szórólap, prospektus, katalógus stb.) egyaránt fontos, hogy vonzza a tekintetet kellemes megjelenésével és igazodjon az arculathoz a képek, színek, stílusok használatában.

“A logó az arculat alapköve.”

A megfelelően megtervezett logó olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat, minősége hűen tükrözi a vállalkozás professzionalitását. A logónak bele kell égnie az ember tudatába, így ha szüksége van olyan szolgáltatásra amivel Ön is foglalkozik, ez a kép jusson eszébe először.

Arculat tervezés

“Mert az első benyomásra nincs második esély!”

Minden cégnél, vállalkozásnál elengedhetetlen,hogy egyedi, egységes, a konkurenciától megkülönböztethető stílusa legyen. A vállalkozás méretétől, és a marketing célokra szánt forrásoktól függően alkalmazhatnak kis- és nagyarculatot. Mindenkinek, ahogyan Önnek is, vannak kifejezetten pozitív és kiábrándító élményi egy-egy első találkozásról, első benyomásról. Ami a kettő között van, az elvész az emlékek forgatagában. A jó arculat lényege, hogy maradandó legyen és később egy logó, kép vagy akár színkombináció is könnyen azonosítható legyen a céggel vagy termékkel. Manapság az üzleti élet minden területén jelentős konkurenciával kell számolnunk, a jó termék sajnos már nem adja el önmagát, ezért a talpon maradáshoz elengedhetetlen, hogy kitűnjünk a sorból. Az arculattervezéssel még vonzóbbá tesszük a vállalkozását és az Ön munkájának eredményét. Önt és cégét az egyedi, egységes megjelenésével kiemeljük a versenytársai közül.

Kis és nagy arculat tervezése bővebben