Keresőoptimalizálás árak

+36706041970

Nem próbálta még weboldalát optimalizáltatni? Próbálta de nem sikerült? Sok a szélhámos, szakbarbár és már belefáradt a hitegetésbe?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és bebizonyítjuk, hogy a keresőoptimalizálás úttörői vagyunk.

Szeretnénk elnyerni bizalmát, és profitot generálni vállalkozásának, hogy a későbbiekben állandó ügyfeleink között köszönthessük Önt is.

Takarítson meg most 20.000 forintot! Ellenőriztesse honlapjának beállításait ingyenesen.

Előszó: A csődbe ment vállalkozások 70%-a, a rossz markting miatt ment tönkre!

Kérjen   e.g.y.e.d.i.   árajánlatot! Ha megrémisztik a havi költségek fizessen csak egyszer egy jó pozícióért.

Írjon nekünk e-mailt az Önnek legfontosabb kulcsszavakkal és kérje specifikált árajánlatunkat…

Keresőoptimalizálás árak

SEO – keresőoptimalizálás ár:

Címkék: Alap Keresőoptimalizálás Árak,Title Tag-ek,Meta Tag-ek,Header Tag-ek,Alt és Title Text,Robot & Indexing Tag-ek,Google Webmester Eszközök,Google Analytics,Kulcsszó és tartalom tisztítás,Írásjel és nyelvtani hiba controll,Kulcsszó választás oldalanként,Google Map optimalizálás,Kulcsszó Research a cél oldalakra,Goggle Helyek regisztráció,Social Media,Linképítés,Linkek kiváló minőségű helyekről,Blogok és PR,Sajtóközlemények.

Általános (nem szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

Az általános keresőoptimalizálás esetében az oldalon található tartalmak alapján optimalizáljuk az oldalt. A releváns kifejezések által lép előrébb a keresőkben a weblap.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás havonta 15.000 Ft +ÁFA-tól indul. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

Specifikus (szabályozott) keresőoptimalizálás árak:

A specifikus keresőoptimalizálásnál megadott kulcsszavakra optimalizáljuk a weboldalt. Ezzel a megoldással a megrendelő az általa választott kifejezésre kerül előre a keresőkben.

Ez a szolgáltatás tartalmazza a site meta beállítását a keresők felé (Google, Bing, Yahoo). A keresőoptimalizálás ára ebben az estben 15.000 és 50.000 Ft +ÁFA közötti összeg kulcsszavanként. Ez függ a konkurencia erősségétől, és az esetleges költségektől.

Mennyibe kerül a SEO?

A keresőoptimalizálás árak több tényezőtől függnek. Természetesen a legfontosabb az Ön célkitűzései. Mit remél a SEO-szolgáltatásoktól, és milyen gyorsan szeretné elérni? Ha eléggé extravagáns célokat követel rövid időn belül, akkor ez elkerülhetetlenül többe fog kerülni, mint egy ésszerűen elérhető célokat szolgáló szolgáltatás ugyanarra az időszakra elosztva.

A SEO-t leggyakrabban óradíj alapján számolják fel. Ez azt jelenti, hogy havonta hány órát kell az adott projektre fordítani. Az óradíjak vállalkozásonként eltérőek, egyes cégek akár 80.000 forintot is felszámítanak óránként a munkájukért.

Mi jelenleg 5000 forintot számolunk fel óránként, így mi vagyunk az egyik legolcsóbb lehetőség a környéken. Néha találkozhat olyan SEO szolgáltatásokkal, amelyeket mindössze havi 5000 forintért hirdetnek, de itt azt kapja, amiért fizet. Egyetlen SEO-szakértő sem fog jó munkát végezni mindössze havi 5000 forintért, ez általában azt jelenti, hogy egy rendkívül alapszintű, alacsony szintű szolgáltatást kap, amely hosszú távon nem fog segíteni Önnek.

Az átlagos ár a SEO szintjétől függ. A legújabb adatok szerint a középszintű SEO körülbelül £2,000 és £4,000 között mozog projektenként, a magas szintű SEO pedig átlagosan £7,000-ba kerül.
SEO fizetési szerződéses struktúrák (5)
Mit tartalmaz a SEO költsége?

Ezt sokan szeretnék tudni, mivel úgy érzik, hogy a SEO szolgáltatások elég költségesek lehetnek. Ránézésre valóban sok pénznek tűnik több ezer forintot fizetni, de valójában ez egy nagy értékű befektetés. Tudja, egy átfogó SEO-csomagba sok minden beletartozik, ezért van, hogy egyeseknek több az ára, mint másoknak.

A mi szolgáltatásunk esetében például óradíjat számítunk fel, amely figyelembe veszi a tervezési szakaszt, a stratégia felépítését és a SEO menedzsment díját is. Tehát nem csak 50 fontot fizet óránként azért, hogy valaki egy dolgot csináljon – ez sok mindent jelent egy csomagban.

A tervezési szakaszban meghallgatjuk az Ön igényeit, és olyan cselekvési tervet dolgozunk ki, amely az összes konkrét célt megcélozza. Ha ezzel mindenki elégedett, akkor lépünk a stratégia tényleges kidolgozásához és a kerekek mozgásba hozásához. Ez az a pont, ahol elkezdi látni a szakértői SEO-szolgáltatás előnyeit. Ezután a SEO menedzsmentdíjak a stratégia folyamatos menedzselésére vonatkoznak. Nem csak felépítjük és magára hagyjuk, hanem szemmel kell tartanunk a dolgokat, hogy biztosítsuk, hogy minden a megfelelő irányba halad, és Ön elérje a céljait.
SEO fizetési tervek árazása Mennyi
Hogyan kerül kiszámításra a költség?

Ha megérti, hogy mit tartalmaz a SEO teljes óradíja, akkor könnyen megtudhatja, hogyan számoljuk ki a költségeket. A mi szolgáltatásunkat példaként véve, arra gondolunk, hogy mennyi időt fordítunk havonta a tervezésre, az építésre, a menedzselésre és a megvalósításra.

Mi alapján vesszük ezt alapul? Nos, elsősorban a múltbeli tapasztalatokra. Ha már sok ügyféllel dolgoztunk együtt, megértjük, hogy mennyi időbe telik bizonyos dolgok elvégzése. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiszámoljuk, hány órát vesz igénybe ezek elvégzése. Így össze tudjuk adni a becsült órákat, hogy kialakítsuk a teljes árajánlatot. Látja, hogy hány órára van szükségünk havonta, és kiszámíthatja a költséget, ha ezt megszorozza 50 fonttal.
Mi befolyásolja leginkább a SEO árképzést?

Ahogy korábban említettük, sok minden befolyásolhatja a SEO árképzést. Amit nem említettünk, az a helyszín. Mint nagyjából minden más, az ügynökség elhelyezkedése is meghatározza az általános árkategóriát. Például a londoni SEO-szolgáltatások általában drágábbak, mint bárhol máshol az Egyesült Királyságban.

De, mint mondtuk, a fő befolyásoló tényezők a célok és az időkeret. Ez azért van így, mert a céljai jelentősen befolyásolni fogják a SEO szintjét. A komoly célokkal rendelkező emberek magas szintű szolgáltatást szeretnének, amely nagy figyelmet igényel, ami azt jelenti, hogy az ügynökségnek a lehető legtöbb SEO-technikát kell igénybe vennie. Természetesen ez több időt fog igénybe venni, különösen egy meglehetősen átlagos célokkal rendelkező ügyfélhez képest.

Például, ha egy ügyfél célja, hogy egy keresésnél az első helyezést érje el, akkor ezt könnyebb elérni, mint annak, aki több keresésnél is az első helyre szeretne kerülni, a webes forgalom konkrét növekedését szeretné elérni, és így tovább. Ez több figyelmet igényel, ami több órát és több pénzt eredményez.
SEO díjak költségei
Honnan tudhatja, hogy megéri-e a SEO költsége?

Ez talán a leglényegesebb kérdés; honnan tudod, hogy a költség valóban megéri-e, vagy esetleg átverésen vagy. Nos, kezdheted azzal, hogy körülnézel, mit áraznak a különböző cégek ugyanarra a szolgáltatásra. Mi ingyenes árajánlatokat kínálunk, amelyek kiszámítják, hogy havonta hány órát kell dolgoznunk az Ön projektjéhez. Ezáltal képet kaphat a teljes költségről, amelyet összehasonlíthat más cégekkel.

Nos, ha más cégek magasabb árat kínálnak, de valójában semmi extrát nem nyújtanak, akkor nem éri meg. Hasonlóképpen, egy olyan cég, amely alacsonyabb árat kínál, de alacsonyabb színvonalú szolgáltatást nyújt, szintén nem éri meg.

Főleg addig, amíg az árajánlat a szolgáltatás szintjének megfelelő brit átlagba esik, addig megéri. Csak arra kell figyelnie, hogy mit ajánl a cég. Ha magas színvonalú szolgáltatást keres, hogy valóban megújítsa jelenlegi SEO-stratégiáját, akkor készüljön fel arra, hogy fizetni fog érte. A legrosszabb, amit tehet, hogy spórol és megelégszik egy alacsonyabb szintű szolgáltatással – nem fogja megadni a kívánt eredményeket!
SEO költség Fizetési szerződés mennyi
Összefoglaló – SEO árképzés magyarázata

Remélhetőleg ez egy pillantást ad arra, hogy mennyibe kerül jelenleg a SEO az Egyesült Királyságban. Összefoglalva, a cégek óradíjat számítanak fel szolgáltatásaikért. A SEO költsége attól függ, hogy havonta hány órát kell dolgozniuk ahhoz, hogy a kitűzött határidőn belül elérjék az Ön céljait. Az árak a szolgáltatás szintjétől, a szükséges elkötelezettség mértékétől, az ügynökség székhelyétől és az ügyfél célkitűzéseitől függően változnak.

Ha megfizethető SEO-t keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Óránként 50 fontot számítunk fel, és ez magában foglalja a stratégia tervezését, felépítését és irányítását. Még egy ingyenes SEO auditot is biztosítunk, mielőtt elkezdenénk, és árajánlatot kaphat a havonta szükséges órák számáról. Szívesen válaszolunk minden további kérdésre is a SEO árazásunkkal kapcsolatban, ezért ne féljen felhívni minket vagy e-mailt küldeni! Tudjon meg többet SEO szolgáltatásainkról itt

https://oneppcagency.co.uk/seo/how-much-should-seo-cost/